Åpningstider

ÅPNINGSTIDER


Salsavdeling

Man-Fre: 08.30 – 16.00
Laurdag: Stengt

Verkstad
Man-Fre: 07.15 – 16.30

Autoshop
Man-Fre 08.00-17.00
Laurdag: 10.00-14.00

Menneskerettigheter og ansvarlig næringsliv

Eget selskap

Biltunet Voss AS ønsker å fremme gode arbeids- og miljøforhold. Gjennom åpenhet og ansvarlighet skal selskapet bidra til å forebygge menneskerettighetsbrudd og uanstendige arbeidsforhold i selskapet, dets forretningsforbindelser og nedover i leverandørkjeden. Dette fokuset er forankret blant annet i åpenhetsloven og FNs bærekraftsmål nr. 8 om anstendig arbeid og økonomisk vekst. Sak er forankret i styret og omtalt i selskapets årsberetning.


Aktsomhetsvurderingen etterleves ved hjelp av tre grunnleggende prinsipper: Forholdsmessighet, risikobasert og åpenhet. Den praktiske gjennomføringen inneholder blant annet en systematisering, karlegging og vurdering av vesentlige leverandører. For fremtiden vil slike handlinger bli en del av årlige risikovurderinger.


Leverandørkjeden

Leverandørene varierer i størrelse fra store internasjonale og nasjonale selskaper til mellomstore regionale og mindre lokale leverandører. Det er også dialog med flere organisasjoner og foreninger som:

  • Ford Forhandlerforeningen – et organ for Ford-forhandlere i Norge. Her har vi dialog på styrenivå og foreningen er i dialog med sine medlemmer.

  • Autogruppen – Norges eneste frivillige og frittstående medlemseide kjede av selvstendige merkeforhandlere, bruktbilforhandlere og bobilforhandlere, har opprettet en leverandørportal der leverandører kan melde inn sine tiltak og progresjonen med disse. Dette vil gjøre det lettere for Autogruppens medlemmer å følge opp sine leverandører rundt dette.

 

 

Kontakt oss

Har du spørsmål knyttet til vårt arbeid med aktsomhetsvurderinger jamfør åpenhetsloven?
Merk gjerne e-posten med Åpenhetsloven, i emnefeltet. Epost: post@biltunet.no

biltunet-640

Kontakt oss

Fyll ut skjema nedanfor så kontaktar me deg snarleg.